dilluns, 19 de maig de 2014

La nova Llei Educativa del PP elimina la música del currículum escolar com a matèria obligatòria, relegada així a l’últim lloc i com a matèria optativa. Seran les pròpies Comunitats Autònomes i els propis Centres Educatius els que plantegen com ho volen fer, si deixar-la fora o fer-la com a optativa. Així doncs, des del Ministeri d’Educació volen que s'incrementin les hores de Llengua Castellana i Matemàtiques. En paraules textuals del Ministre Wert, “hay que eliminar una serie de asignatura que distraen“.

Des del CdA Pau Casals s'està duent a terme  un projecte on ens volen fer partíceps a tots els centres educatius de Catalunya que creiem que la música és un element importantíssim i bàsic per l’educació dels  nostres alumnes.
Entre tots explicarem al món, que estimem la música, que és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants del la vida i volem que continuï sent indispensable en l’educació dels nostres infants.
Què ens proposen
Que cantem amb tots els alumnes la cançó “Mirall de Pau” composada per l’ocasió, simultàniament amb la resta d’escoles i instituts de tot Catalunya.

Omplirem de música els vostres patis, aules, carrers, places … el proper dia 6 de juny de 2014  a les 11 del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada